به گزارش ايسنا، عباس شجاعي با بيان اين مطلب افزود: اين غذاها به همراه غذاهايي که ادويه زيادي دارند، باعث عطش زياد و ترش کردن معده مي‌شوند.

اين متخصص اظهار داشت: تمام روزه داران، به خصوص آنهايي که دچار بيماري‌هاي گوارشي و معده هستند، سعي کنند از خوردن اين غذاها پرهيز كنند و يا از ليمو ترش، ماست و سبزي خوردن در کنار اين غذاها استفاده کنند.

وي بيان كرد: براي پيشگيري از بروز ناراحتي‌هاي گوارشي و سوزش سر معده، بايد از مصرف زياد غذاهاي شيرين و چرب مانند زولبيا و باميه در سحر يا افطار پرهيز کنند.

شجاعي افزود: مصرف سس مايونز، خامه، سوسيس و کالباس نيز در سحري يا افطاري مناسب نيست، زيرا اين غذاها زمينه بروز ناراحتي‌هاي گوارشي نظير ترش کردن معده را فراهم مي‌کنند.

وي تاكيد كرد: نوشيدن شش تا هشت ليوان آب در فاصله افطار تا سحر بسيار مناسب است نوشيده شود؛ براي پيشگيري از احساس تشنگي در طول روز، ليمو ترش تازه در پايان وعده سحري مصرف شود.