روز قدس؛ ابتکاری که هنوز الهام بخش است

 

مسائل سوریه، تحریم‌ها و بیداری اسلامی، همه و همه سبب شده است تا افراد حقیقی و حقوقی، نگاهی به راهپیمایی روز قدس امسال داشته باشند. جهان کفر، امروز همه توان خود را جمع کرده تا حلقه‌ای از مقاومت به نام سوریه را از میان ببرد؛ اما هدف استکبار، نابودی یک کشور نیست، بلکه محو جبهه مقاومت و در رأس آن نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

در آستانه آخرین جمعه ماه مبارک رمضان که به ابتکار امام خمینی(ره)، با نام روز قدس به حمایت از مسلمانان مظلوم فلسطین اخصاص داده شده است، امسال نیز همچون سال گذشته، تحولات منطقه از جمله بیداری اسلامی و اوضاع سوریه به حساسیت و اهمیت این روز افزوده است.
ادامه نوشته

بیایید شرایط زلزله زدگان را درک کنیم

 
در شب زلزله ، خنده بازار می بینیم


وقتی که خبر زلزله را شنیدم نمی‌دانم مشغول انجام چه کاری بودم! افطار می‌کردم یا اینکه ساعت‌ها بعد از زلزله متوجه این فاجعه شدم و جز بهت و حیرت کاری نتوانستم انجام بدهم، یادم می‌آید آن لحظه، آرزو ‌کردم که این حادثه تنها در خیالات من باشد و  واقعی نباشد.


ای کاش تخیلی ابلهانه بود که فقط در ذهن من جریان داشت. اما نه، ساعت‌ها و روزها گذشت، خبرهای زلزله تمامی ندارد، وقتی در اینترنت جستجو کردم و عکس‌های وخیم آن‌ها را دیدم تنها اشک ریختم. هق هق گریه‌هایم تمامی نداشت، اما این گریه‌هایم دردی از دردهای آن‌ها دوا نمی‌کرد. من می‌دانم و تو نیز می‌دانی...

ادامه نوشته

نظر مراجع تقلید درباره میزان فطریه و كفاره

 

و حالا یک ماه روزه داریتان را کامل کنید!!

فطریه


زكات فطره مكمل و تمام كننده روزه است؛ همان گونه كه درود و صلوات بر پیامبر اسلام‏صلى الله علیه وآله مكمل و تمام كننده نماز است. باعث قبولى روزه ماه مبارك رمضان مى‏گردد و موجب حفظ انسان از مرگ در آن سال، همچنین باعث سلامتى جسم و پاكسازى روح از رزایل اخلاقى است و نهایتا اینکه مكمل و تمام كننده زكات مال است‏.

ادامه نوشته

توصیه‎هایی برای پیشگیری از مسمومیت غذایی در تابستان

توصیههایی برای پیشگیری از مسمومیت غذایی در تابستان - دکتر سعیده سیف هاشمی

چرا مسمومیت های غذایی در فصل تابستان شایع تر است ؟
عدم رعایت مسائل بهداشتی در تهیه، توزیع و مصرف مواد غذایی و به خصوص کم توجهی به روش های صحیح نگهداری مواد غذایی، از مهمترین عوامل بروز مسمومیت های غذایی هستند. از آنجا که بهترین دمای رشد میکروب ها بر روی مواد غذایی 40-30 درجه سانتی گراد بالای صفر می باشد، ماههای گرم سال این فرصت را به باکتری ها می دهد که به آسانی بر روی مواد غذایی که دارای عناصر لازم و آب کافی برای حیات و رشد هستند، رشد کنند.

ادامه نوشته

دانستنی‎های مصرف انواع توت در تابستان

دانستنیهای مصرف انواع توت در تابستان - دکتر سعیده سیف‌هاشمی

با توجه به افزایش دمای هوا و ورود میوه های تابستانی به بازار مصرف، نظیر توت و توت فرنگی که می‌تواند موجب شیوع مسمومیت های غذایی خصوصا در کودکان شود، لازم می دانم اشاره ای به نکات لازم بهداشتی در این خصوص داشته باشم.
در فصل تابستان که نیاز بدن به آب و املاح افزایش پیدا می کند، تنوع میوه ها می تواند این نیاز را تا حد زیادی برطرف نماید. 

ادامه نوشته

راهنمای خرید عسل

راهنمای خرید عسل
عسل طبیعی را چطور بشناسیم ؟
عسل یک محصول غذایی مفید و یک اکسیر با ارزش است که از قرن ها پیش به عنوان عالی ترین و مقوی ترین غذا ها شناخته شده و همچنین به واسطه ویژگی های شفابخش خود به عنوان دارو و درمان بیشتر بیماریها در بین تمام ملل کاربرد داشته است. عسل، شهدی است که زنبور عسل پس از مکیدن شیره گلها آن را می سازد. با وجود آنکه عسل به وسیله زنبور تهیه می شود، فراورده های گیاهی محسوب شده و مورد توجه گیاهخواران و خام خواران است
ادامه نوشته

آداب تغذیه در ماه رمضان و  روزه داری

گفتاری از دکتر سعیده سیف هاشمی درباره "آداب تغذیه در ماه مبارک رمضان"

همانطور که می دانیم در طول روزه داری ، دستگاه گوارش برای چند ساعت خالی می ماند و به همراه دیگر دستگاههایی که به نحوی در هضم و جذب مواد غذایی دخالت دارند ، استراحت می کنند . اما مشاهده می کنیم که بسیاری از افراد ، در ماه مبارک رمضان ، افزایش وزن پیدا کرده ، ضعیف شده و یا دچار بیماریهای گوارشی می شوند که تمام این عوارض ناشی از پرخوری و یا رژیم غذایی نادرست در این ایام می باشد.

ادامه نوشته

تشخیص عسل تقلبی

ارزش غذایی عسل بر هیچ کس پوشیده نیست و  ما می توانیم با شناخت انواع عسل و میزان قابلیت‌ها و مواد موجود در آن از مصرف عسل تقلبی خودداری کنیم. در این صورت به طور حتم گامی در جهت پرورش زنبور عسل و تولید عسل طبیعی برداشته‌ایم.
شاید کمتر کسی را بتوان پیدا کرد که پس از تعارف، از خوردن عسل اباء داشته باشد . ولی همین محبوبیت متأسفانه برخی افراد سودجو و متقلب را برای کسب درآمد بیشتر به فکر تولید عسل تقلبی انداخته است. این افراد گاهی از سیب زمینی، شیره قند و یا شیره ذرت و . . . عسل تقلبی تولید می کنند، البته گاهی اوقات نیز این شیره ها را به زنبور می خورانند و آنگاه عسل غیر طبیعی بدست می آورند که در هر صورت چه عسل تقلبی و چه عسل غیر طبیعی با خصوصیات و خواص عسل خالص و طبیعی بشدت مغایرت دارد و مصرف آنها به هیچ وجه توصیه نمی گردد.
ادامه نوشته